Ki vagyok, mit csinálok?

Orsi vagyok, alapvetően pszichológus. Nem az a kanapés, múltfeldolgozós fajta, inkább a HR-es megoldásközpontú fajta. Állandóan tanítok vagy tanulok - esetleg a kettőt egyszerre. Rajongok a digitális kultúra adta lehetőségekért, főleg akkor, amikor azok összeérnek a többi szakterületemmel - például blended learning vagy digitális HR formájában.

Következő tréning: Konfliktuskezelés - 2017. március 19. | április 9.

Miben tudok segíteni?

Prezi tréning

Az alapoktól akár a prezintáció megtartásáig, sok-sok jó példával, gyakorlással, visszajelzéssel és türelmes tréneri segítséggel.

Asszertivitás tréning

Kommunikáció necces helyzetekben, kicsi elmélettel és rengeteg gyakorlással - saját, igazi konfliktushelyzetekkel és valódi megoldásokkal.

Digitális kompetenciák

Felhasználói készségek: digitális énmegjelenítés, online kommunikáció, együttműködés, időgazdálkodás - bármilyen kombinációban.

Vezetői kompetenciák

Soft skillek az alapoktól a vezetők vezetéséig. Vezetői stílusok, teljesítményértékelés, motiválás, delegálás, meetingek vezetése.

Kiválasztás

Keresési projektek: álláshirdetés, előszűrés, interjú, assessment center, vagy csak sima tanácsadás, vagyis bármi, ami éppen kell.

Egyéni tanácsadás

Célodtól függő módszertannal és időben, akár online is. Egy első beszélgetés után kitaláljuk, kell-e még több, és ha igen, akkor milyen.

Értesíts, ha indul tréning!


Írj üzenetet

Írok

Hívj

Mobil: 30 / 5633 207

Skype: sziaorsivagyok