Asszertivitiás tréning bullshitmentesen – annyiért, amennyit neked megér

Kommunikáció necces helyzetekben: hogyan érd el a célod úgy, hogy közben jóban maradsz másokkal. Családi, munkahelyi és közértbeli konfliktusaink, hétköznapi és nemhétköznapi helyzetek… na meg a nélkülözhetetlen önismeret. Sok gyakorlás, némi elmélet és semennyi bullshit.


Mikor?

  • október 28-án (szombaton) 15.00 – 18.00, és november 12- én (vasárnap) 10.00 – 18.00 (tehát két találkozással, nettó másfél napban)
  • előtte és közte kb 4-6 órányi egyéni tanulással

Hol?

VIII. kerület, Auróra (Auróra utca 11.)

Mennyiért?

Annyiért, amennyit szerinted megért. A tréning végén eldöntöd majd, hogy az mennyi.

Hogyan?

Önálló és online csoportos felkészüléssel – 8 / 10 fős csoportban. Sok gyakorlással, kevés mellébeszéléssel.

Kivel?

Velem, azaz Orsival, és Rabec Pistivel

Hogyan jelentkezzek?

Küldj mihamarabb egy pár soros motivációs levél szerű cuccot az info@szaboorsi.hu címre, amiben leírod, hogy miért akarsz a tréningre jönni. Egy nyílt tréninget (tíz ismeretlen embert) összeszervezni… hogyismmondjamszépen, útvesztőkkel teli feladat. Szeretném, ha tényleg azok jelentkeznének, akik valóban el is jönnek majd. A levél tárgya legyen: “Jelentkezés konfliktuskezelés tréningre”. A leveledre mindenképp visszajelzünk, amint tudunk.

GYIK

Miért csak másfél napos a tréning?

Az előtte és közben lévő egyéni készüléssel igazából két napos. De időpazarlás lenne olyasmiért összegyűlni, amit egyedül is simán meg tudsz csinálni (videót nézni, audiot hallgatni, megérteni, átgondolni). Így a közös másfél napot már azzal tölthetjük, amihez tényleg kell egy csoport jelenléte. Keveset okoskodunk, sokat gyakorlunk! Ráadásul így, ha nempestről jössz, nem kell szállást foglalnod, de budapestiként is a kocsmában otthon lehetsz már estére.

Az onilne felkészülés mit jelent?

Többnyire videok nézését, audiok hallgatását és ha van kedv, akkor facebookos beszélgetést a témában. Szóval nem kell hozzá különösebb informatikai tudás. Mobilról is teljesen jól meg tudod oldani.

Miért facebook? A moodle pl. pont ilyesmire való.

Igen, de a moodle-t senki sem tudja használni, a facebookot meg mindenki. Szeretném, ha minél többek számára nyitott lenne a dolog.

Nem érek rá aznap végig, azért jöhetek?

Úgy tanulsz / fejlődsz a legjobban, ha mind a felkészülést, mind a tréninget két alkalmát az elejétől végigcsinálod – kihagyás nélkül, teljes jelenléttel. Ha ezt nem tudod vállalni, inkább hagyd meg a helyet azoknak, akik tudják.

Én már teljesen asszertív vagyok, de a főnököm /anyám / apám / anyósom…

Küldd el neki a tréning linkjét, hátha… Amúgy meg hallgasd meg ezt a mesét!