Asszertivitiás tréning megoldásfókusszal – annyiért, amennyit neked megér

Kommunikáció necces helyzetekben: hogyan érd el a célod úgy, hogy közben jóban maradsz másokkal. Konfliktusaink a munkahelyen, családban és az utakon: hétköznepi és nem hétköznapi helyzetek… na meg a nélkülözhetetlen önismeret. Sok gyakorlás, némi elmélet, nulla bullshit.


Mikor?

  • május 18-án  (szombaton) 15.30 – 19.00-ig, és június 1 – jén (szombaton) 10.00 – 18.00 (tehát két találkozással, nettó másfél napban)
  • előtte és közte kb 2-3 órányi egyéni tanulással

Hol?

XX. kerület

Mennyiért?

Annyiért, amennyit szerinted megért. A tréning végén eldöntöd majd, hogy az mennyi.

Hogyan?

Önálló és online csoportos felkészüléssel – 8 / 10 fős csoportban. Sok gyakorlással, kevés mellébeszéléssel.

Kivel?

Velem, azaz Orsival, és az utánozhatatlan Rabec Pistivel

Hogyan jelentkezzek?

Küldj mihamarabb egy pár soros motivációs levél szerű cuccot az info@szaboorsi.hu címre, amiben leírod, hogy miért akarsz jönni.  A levél tárgya legyen: “Jelentkezés konfliktuskezelés tréningre”. A leveledre mindenképp visszajelzünk.

GYIK

Miért csak másfél napos a tréning?

Mert az elméletet nem a tréningen mondjuk el, hanem otthon, saját időbeosztásod szerint emésztheted meg. Így a közös másfél napban már a gyakorlásé lehet a főszerep.

(Ráadásul így, ha nempestről jössz, nem kell szállást foglalnod, de budapestiként is a kocsmában otthon lehetsz már estére.)

Az onilne felkészülés mit jelent?

Néhány rövidebb – hosszabb előadás meghallgatását vagy megnézését. Szóval nem kell hozzá különösebb technikai tudás. Mobilról is teljesen jól meg tudod oldani.

Nem érek rá aznap végig, azért jöhetek?

Úgy tanulsz / fejlődsz a legjobban, ha mind a felkészülést, mind a tréninget két alkalmát az elejétől végigcsinálod – kihagyás nélkül, teljes jelenléttel. Ha ezt nem tudod vállalni, inkább hagyd meg a helyet azoknak, akik tudják.

Én már teljesen asszertív vagyok, de a főnököm /anyám / apám / anyósom…

Küldd el neki a tréning linkjét, hátha… Amúgy meg hallgasd meg ezt a mesét!